dimarts, 28 de desembre del 2010

Els Nens s'enlairen i tenen el cel més a prop que mai




La colla dels Nens del Vendrell va signar ahir a la nit, després de mesos d’intenses i discretes negociacions, un important acord amb una companyia aèria de nova creació, Sky Touch. El pacte, segons van declarar representants de totes dues entitats a la sortida de la reunió, suposarà el que un dels més emblemàtics avions d’aquest nou consorci aeronàutic estigui decorat amb la imatge dels Nens del Vendrell.

Fine Michel, portaveu de la companyia, va explicar que la companyia va prendre la decisió d’homenatjar alguna colla castellera tant bon punt es van assabentar del nomenament dels castells com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco. “No hi ha res més semblant a pujar cada vegada més alt que l’activitat castellera”, va declarar.

Així mateix, va explicar que tres havien estat els motius principals per a portar endavant la proposta, especialment pel que fa a la colla escollida, la dels Nens del Vendrell: 1) "Perquè després de la temporada realitzada es tracta d’una colla en clara línia ascendent"; 2) "Perquè hem detectat que tenen la moral pels núvols", i 3) "Perquè quina colla més adequada que aquesta, que porten més de 85 anys tocant el cel?”. D'altra banda, el mateix portaveu va afegir que aquest tipus de patrocini contribuiria a millorar la imatge del sector aeronàutic, molt malmès després dels últims episodis de vaga dels controladors.

L’avió que portarà pels cels del món els colors i l’escut dels Nens és un Airbus 380 (“380 és un senyal del que la colla vol fer aquest any: un 3de8”, van afegir els representants de la companyia). Té capacitat per a més de 250 persones, la qual cosa permetria a la colla fer desplaçaments i enlairar castells amb les màximes garanties. Des dels Nens, en aquest sentit, es va manifestar que la intenció de cara a la temporada 2011 és començar actuant en aquelles poblacions amb aeroport, i ja s’han tancat acords amb colles properes a aquests equipaments.

Com a promoció inicial la companyia oferirà a les seves hostesses un vestuari especial on s’hi incorporaran mocadors castellers. Així mateix, durant els viatges es projectaran pel·lícules i filmacions de diades castelleres, a més de incorporar al fil musical el “Toc de castells”. Des de la junta dels Nens, després d’haver aconseguit que el nom de l’entitat viatgi per carretera, gràcies al seu bus, i que sobrevoli els principals espais aeris internacionals, s’està treballant en obrir noves línies de difusió: “Els Nens ja viatgen per carretera i aire. Ara hem d’aconseguir que també ho facin en tren i en transport marítim”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada