dilluns, 21 de setembre del 2009

“... tan sols hi faltes tu”

L’any 1975 Jaume Sisa va escriure la magnífica “Qualsevol nit pot sortir el sol”, una cançó on tot un seguit de personatges sortits dels contes, els còmics i el món de la fantasia es van reunint en una casa de portes obertes a qualsevol qui es vulgui afegir a la festa, on s’hi pot anar sol o acompanyat, i a on tothom és benvingut. La casa s’ha anat omplint de gent, i, cap al final, hi ha una invitació més: “...tan sols hi faltes tu”.

La nit de divendres passat vam anar fins a Sitges per fer un assaig conjunt amb la colla local. Va ser una prova per certificar que estem a un pas d’omplir el vuit que durant tot l’any hem estat preparant. Han estat moltes les hores d’assaig, esforços, treball i sacrifici per arribar a l’objectiu que ens vam proposar assolir a l’inici de temporada. Després de la prova del divendres podem tenir la màxima confiança en que tota la feina feta tindrà la seva recompensa. I que aquest cap de setmana arribarà el temps de la collita per als Nens del Vendrell.

La prova del divendres va servir per posar a sobre de la pinya un 4 i dos 3 de 8 fins a dosos, i per aixecar dues torres de 7 (una amb la cassola col•locada). És el que podeu veure en els vídeos següents (tret de la última torre, que els problemes tecnològiques també hi juguen).










Tenim confiança, ho hem treballat, ens ho mereixem. Però perquè la festa sigui completa és necessari que tothom es presenti a donar un cop de mà. Els qui s’estimen els castells i el Vendrell no poden deixar passar de banda l’oportunitat que es presenta en les properes actuacions. Estic absolutament convençut i il•lusionat en que la colla ho donarà tot per aconseguir que aquesta festa que tenim entre mans sigui d’aquelles que sempre es recorden. I més lluïda i recordada serà la festa quan més assistents hi vulguin participar.

Per això, i a falta de molts pocs dies per la cita, “... tan sols hi faltes tu”.

¿T’ho vols perdre?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada