dijous, 16 de desembre del 2010

Dissabte, veredicte de Castells.Rec: molta sort, Edgar!






Aquest dissabte se celebrarà la Gala de la Primera Edició dels Premis Castells.Rec, concurs organitzat pels Minyons de Terrassa amb la intenció de donar a conèixer el món dels castells, els seus valors i la seva plasticitat, a més de fomentar la utilització de les noves tècniques digitals i audiovisuals.

L’acte tindrà lloc a les 19 hores a la Sala d’Actes del local de Minyons, on s’hi projectaran els 10 clipmetratges que s’han presentat, un dels quals (estic convençut que amb molts números per guanyar) és el fet per l’Edgar Toldrà.

La mostra contemplava dues categories: Castells.Rec (amb històries relacionades amb el món castellers en general) i Minyons.Rec (on els Minyons de Terrassa havien de ser els protagonistes).

En l’acte de dissabte el públic assistent tindrà l’oportunitat d’escollir el Clipmetratge premiat segons “Votació popular”. Els membres del jurat són el Guillem Soler, gerent de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya; Josep Antoni Falcato, cronista i assessor casteller; Xavier Capdevila, director del programa “Quarts de Nou”; Ricard Ribera, responsable de la Societat Municipal de Comunicació –Terrassa.cat-, i Jordi Juanico, responsable de Comunicació de Minyons de Terrassa, actuant com a secretari Pep Forn, President de Minyons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada