dimarts, 4 d’octubre del 2011

Lleida, 2 d'octubre de 2011





Lleida, diumenge 2 d'octubre de 2011

Castellers de Lleida: Pde4, 4de8, 2de8 f, 3de8, 2 Pde5
Capgrossos de Mataró: 3de8, 2de8 f, id 4de9, 4de9f, Pde4
Nens del Vendrell: 4de7a, 5de7, 2de7, Pde5

Diumenge els Nens del Vendrell es vam desplaçar fins a Lleida per participar en la diada castellera en motiu de les Festes de Sant Miquel, i ho vam fer tancant una gran diada que ens va fer retrobar-nos amb els grans castells, especialment amb la torre de set.

 Compartint plaça amb la colla local, els Castellers de Lleida, i els Capgrossos de Mataró, vam obrir actuació amb un pilar de quatre d’entrada a plaça, descarregant en primera ronda un nou castell de la gamma alta de set, el quatre de set amb l’agulla. En segona ronda, es va optar pel cinc de set, un castell que es va resoldre sense incidències i que es va descarregar satisfactòriament.


L’aposta del dia, però, va arribar en tercera ronda, on els Nens vam voler plantar a Lleida una nova torre de set, que es va descarregar amb solvència i ens va permetre tancar una gran diada a l’alçada del cartell.


Per la seva banda, els Castellers de Lleida van fer una gran actuació a plaça pròpia, descarregant tres castells de vuit: el tres, el quatre i la torre folrada. Pel que fa als Capgrossos de Mataró, també es van retrobar amb els grans registres, tancant actuació amb un tres de vuit, un dos de vuit amb folre i un destacadíssim quatre de nou amb folre.

 Els Nens encetem d’aquesta manera les dues setmanes que falten fins a la gran diada dels 16 d’octubre, la de la Fira de Santa Teresa. Seran dues setmanes intenses, amb assajos els dimarts i els divendres, on s’espera la màxima afluència de castellers al local per poder arribar amb les màximes garanties a una de les grans diades d’enguany.


Roda de premsa de presentació de la Diada de Santa Teresa
Dimecres, a les 20.00 hores, la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell acollirà l'acte de presentació, sorteig i roda de premsa de la Diada de la Fira. Presidit per l'Alcalde, i amb l'assistència dels presidents i caps de colla de les colles participants (Jove de Tarragona, Joves dels Xiquets de Valls, Vella de Valls i Nens del Vendrell), durant l'acte es procedirà a explicar als mitjans de comunicació quina serà la dinàmica de funcionament de la diada, a més de fer-se el sorteig que determinarà l'ordre d'actuació de cadascuna de les agrupacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada