dilluns, 11 d’octubre del 2010

Ja es respira Fira!!!

Ja estem de ple en la setmana de la Fira, una fita clau del nostre calendari que tots esperem amb il·lusió i grans expectatives. Diumenge, la Plaça Vella viurà la que sense dubte serà una grandíssima diada castellera, amb la presència de dues colles de la talla de la Jove Xiquets de Tarragona i la Joves Xiquets de Valls. I amb uns amfitrions, els Nens del Vendrell, que afrontem l’actuació de diumenge com el que és: una oportunitat històrica.

Després del magnífic paper fet al Concurs de Castells, i de la quantitat de gent que es va il·lusionar amb nosaltres en la lluita per un objectiu comú, la diada de diumenge pot significar la culminació a tota la feina que s’ha vingut fent durant tota la temporada. En qualsevol cas, i passi el que passi, hem de viure tant l’actuació de diumenge com els dies previs com un premi que hem perseguit, pel que hem lluitat i que ens mereixem.

Perquè hem de viure aquesta setmana amb la millor de les actituds, i sentir-nos privilegiats de l’oportunitat que se’ns ofereix de tornar a plantejar un programa com el que presentarem diumenge. Hem de viure com un privilegi el estar en disposició d’intentar de nou la Tde8 amb folre en la nostra plaça, en la Plaça Vella. I ens hem de sentir ben orgullosos d’haver arribat fins aquí, i d’haver estat nosaltres els afortunats que poden viure aquests moments.

Fins l’arribada del diumenge, però, hi ha molta activitat pel mig. De moment, dimecres tenim el primer Assaig Pre-Fira, a les 21.30 hores al local, al qual no hi pot faltar ningú, on necessitem el màxim de gent possible per fer les proves necessàries amb garanties, per continuar treballant el folre i per continuar madurant el nostre 3de8, al qual, recordem-ho, ja hem col·locat dosos.

Dos dies després, divendres, tenim l’assaig públic a la Plaça Vella, una altra oportunitat per viure el que es va viure en l’assaig públic previ al Concurs, i on vam ser capaços de disposar d’un volum de gent impressionant que ens va permetre assajar la Tde8 amb folre i posar-hi dosos.

I, després de la feina, del treball, de l’esforç i el sacrifici, arribarà l’hora de la festa, del relax, del divertimento, amb el concert que se celebrarà a la Lira amb els grups Sweet Margaret i Plou com Mai.

Dissabte, de 18 a 20 hores, participarem amb la resta de grups pels carrers del municipi, segons el programa següent:

18.00 hores: c/Prat de la Riba

18.20 hores: c/Alt

18.40 hores: Plaça del Mercat

19.00 hores: Plaça del Centre

19.20 hores: c/Alt

19.40 hores: Placeta del c/Major

Cap a les 20.00 hores, en acabar l’actuació pels carrers es farà l’actuació conjunta dels diferents grups i, després, l’actuació castellera, en companyia dels Nois de la Torre.

I diumenge, a les 13.00 hores, la gran diada castellera, que centrarà l’atenció de tot el món castellers. Acompanyats de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i de la Colla Joves Xiquets de Valls, serà la culminació de tota aquesta setmana, el gran dia per tots esperat, el dia que hem de gaudir, viure amb els cinc sentits, gravar en la nostra memòria i el nostre record, perquè de ben segur que serà un dia inoblidable pels Nens del Vendrell.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada