dissabte, 16 de juliol del 2011

Banyeres del Penedès, 10 de juliol de 2011



Banyeres del Penedès, 11 de juliol de 2011

Bordegassos de Vilanova: 3de7, id4de7, 4de7, Tde6, 2 Pde4
Minyons de l'Arboç: 3de7, 4de7, 5de6a, Vano de 5
Nens del Vendrell: 4de7a, i5de7, 3de7, 4de7, Pde5, 2Pde4, Pde4 per sota

Diumenge 10 de juliol els Nens del Vendrell vam actuar juntament amb els Minyons de l’Arboç i els Bordegassos de Vilanova a la Festa Major de Banyeres del Penedès, tot just l’any que es celebra el desè aniversari de la diada castellera d’aquesta població penedesenca, que es va consolidant any rera any com una diada tradicional en el calendari casteller de la comarca.

En primera ronda vam descarregar un segur quatre de set amb l’agulla, el cinquè de l’any per al Nens. Amb la voluntat de continuar amb els castells de set i mig, vam van portar a plaça el que havia de ser el quart cinc de set d’aquesta temporada. Aquesta vegada el castell, amb les cassoles col·locades, va perdre lleugerament la forma, per la qual cosa es va donar l’ordre de desmuntar, però quan ja baixava es va trencar. Al torn de repetició es va descarregar un tres de set sense cap complicació, i, en tercera ronda, un quatre de set.

Al torn de pilars, els Nens del Vendrell vam descarregar en primera instància un pilar de cinc, per completar a continuació tres pilars de quatre simultanis de comiat, un d’ells aixecat per sota.

Per la seva part, els Minyons de l’Arboç varen completar un tres de set, un quatre de set i un cinc de sis amb l’agulla i un vano de cinc, mentre que els Bordegassos de Vilanova completaven un tres de set, un quatre de set, després d’un primer intent desmuntat, una torre de sis i dos pilars de quatre simultanis.

Els Nens del Vendrell seguim la nostra preparació de cara a la diada de Santa Anna amb assajos dimecres i divendres. Aquesta setmana, l'assaig de dimecres serà a Torredembarra conjuntament amb els Nois de la Torre, amb la voluntat de sumar un gran nombre d’efectius per treballar més intensament els troncs dels castells. El divendres, en canvi, tornarem al local per assajar a partir de les 10 de la nit.

La propera actuació serà el diumenge 17 de juliol a les 12:30 hores a la plaça Catalunya de Calafell Poble en el marc de la Diada de Festa Major de Calafell, acompanyats dels Xics de Granollers.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada