dilluns, 4 de juliol del 2011

Calafell Platja, 3 de juliol de 2011

Calafell platja, 3 de juliol de 2011
Xicots de Vilafranca: 3de7a, 5de7, rde7a, Pde5, 2 Pde4
Nens del Vendrell: 4de7a, 4de7, 3de7a, Pde5, 2Pde4, Pde4 per sota


Els Nens del Vendrell vam tancar diumenge una nova actuació de castells de la gamma alta de set demostrant el domini de la colla amb aquest tipus d’estructures. Va ser al Passeig Marítim de Calafell Platja, en el marc de les Festes de Sant Pere, una tradicional actuació del nostre calendari que es va desenvolupar amb bon ritme i força públic.

Acompanyats pels Xicots de Vilafranca, els Nens vam plantejar una actuació amb l’objectiu de continuar afinant estructures amb la vista posada en les diades d’aquest mes de juliol, una fase clau de la temporada que inclou la important diada de Festa Major de finals de mes.

Fins a Calafell es va desplaçar un important número de camises, i tot i tenir alguna baixa significativa els Nens vam ser capaços de culminar una diada amb dos castells amb agulla de manera sòlida i solvent.

En primera ronda vam optar per un quatre de set amb el pilar que es va descarregar satisfactòriament, al qual va seguir un quatre de set amb un pis menys, com a prova de quatre de vuit que es va resoldre amb èxit, i un tres de set amb agulla en tercera ronda. Un pilar de cinc, dos de quatre i un altre de quatre aixecat per sota van tancar l’actuació.

Per la seva banda, els Xicots de Vilafranca van igualar la seva millor en el que portem d’any, bastint un tres de set amb l'agulla, un cinc de set, un quatre de set amb l'agulla, un pilar de cinc i dos pilars de quatre.

Els Nens estem immersos de ple en el treball per a les properes cites, havent accelerat el ritme dels assajos incloent-hi les proves de folre. Per això, i amb l’objectiu de poder fer les proves necessàries per continuar la nostra progressió des de la colla es fa una crida a tots els castellers per assistir als importants assajos d’aquest mes, començant pel d’aquest divendres.

Així mateix, el proper diumenge actuarem a les 13 hores a Banyeres del Penedès (el bus sortirà de l’estació del Vendrell a les 12.30h.), on compartirem plaça amb els Minyons de l’Arboç i els Bordegassos de Vilanova, en una altra de les tradicionals cites del nostre calendari estiuenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada