dilluns, 18 de juliol del 2011

Calafell, 17 de juliol de 2011



Calafell, 17 de juliol de 2011 Xics de Granollers: 4de7, 3de7a, 3de7, Pde5, 2Pde4 Nens del Vendrell: 3de7, 4de7, Tde6, Pde5, 2Pde4, Pde4xsota

Diumenge, en el marc de la Festa Major de Calafell poble, es va celebrar la tradicional actuació castellera a càrrec dels Nens del Vendrell i els Xics de Granollers. Una diada que forma part del calendari d’estiu dels vendrellencs i que arriba just una setmana abans d’una de les cites més importants de l’any per als de la camisa vermella.

Símptoma de la proximitat de l’actuació de Festa Major, els Nens del Vendrell van arrossegar un important número de camises a la Plaça de Catalunya de Calafell. Una diada que es va desenvolupar amb una bona assistència de públic i amb un bon ritme per part de les dues colles actuants, i que els vendrellencs van plantejar amb l’objectiu de completar una diada tranquil·la que els permetés arribar en les millors condicions a la cita de Santa Anna, tot aprofitant, al mateix temps, per rodar canalla.

Els Nens del Vendrell van descarregar en primera ronda un plàcid tres de set, que es va resoldre sense incidències, acompanyat d’un quatre de set i una torre de sis on es va estrenar una nova cassola. Un pilar de cinc amb un altre debut a l’aleta i tres pilars de quatre, un d’ells per sota, van servir per tancar l’actuació.

Pel que fa als Xics de Granollers van tancar actuació amb uns bons registres, descarregant amb solvència un quatre de set, un tres de set amb agulla, un tres de set, un pilar de cinc i dos pilars de quatre.

Els Nens del Vendrell entren de ple en la setmana de preparació de la diada de Festa Major del dimarts 26 de juliol, a les 13.30 hores, a la Plaça Vella. Els assajos s’intensificaran durant aquesta setmana, especialment els de dimecres i el de divendres. Així mateix, diumenge, a les 22.00 hores, els del Vendrell tenen un important assaig en forma d’actuació a la Plaça Vella, com a prova final abans de la diada de dimarts. Una setmana intensa de preparació per a la qual s’espera mobilitzar el màxim número de castellers i poder fer les proves necessàries per arribar a dimarts en les millors condicions d’oferir una gran diada.


Feu clic aquí per veure les fotos de la didada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada