dijous, 3 de desembre del 2009

Els Nens del Vendrell renoven la seva JuntaEl divendres 20 de novembre els Nens del Vendrell van celebrar la seva Assemblea General Ordinària per elegir la que ha de ser la seva nova Junta per als propers dos anys. Amb la voluntat de consolidar tota la feina feta durant l’últim mandat i incorporar nous àmbits d’actuació, l’equip de treball que va sortir finalment escollit està encapçalat per Jordi Moreno, com a Cap de colla, i per Alfons Morillas com a President.


A l’Assemblea hi van assistir un gran número de castellers, símptoma del bon moment que travessa la colla i de la positiva dinàmica en que es troba immers el grup. Al nou equip destaca la combinació de gent jove que ha expressat la seva voluntat de treballar per la colla i de persones amb molta experiència i trajectòria en els Nens.


Després de l’Assemblea, l’activitat dels Nens del Vendrell no s’atura, posant-se en marxa un taller destinat a la formació de nous castellers. Així mateix, els divendres, al bar dels Nens, continuarà la campanya de cerveses artesanes que es va endegar a començaments d’any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada