dimarts, 27 d’abril del 2010

Sant Celoni, 25 d'abril de 2010


Xics de Granollers: 3de7, 4de7, 4de6a, Pde5
Nens del Vendrell: 3de7, 5de6, 4de6a, Pde5

Diumenge vam compartir plaça a Sant Celoni amb els Xics de Granollers. Tot i que, a priori, era una d'aquelles diades complicades d’arrossegar gent per la distància, finalment es va desplaçar un important número de camises, i es va poder completar una més que satisfactòria diada, ja que es van produir interessants debuts en el tronc, es va continuar recollint els fruits de tot el treball general que s'està duent a terme, i es va confirmar que el progrés, capacitat de creixement i potencial de la nostra canalla és innegable.



Amb molta calor i una plaça, la de la Vila de Sant Celoni, ben maca, tot i que amb no massa públic, totes dues colles obrim actuació aixecant un Pde4. Després, en primera ronda, optem per un 3de7 que descarreguem sense problemes. Es tracta, sense dubte, d’una construcció que no té misteris per a nosaltres, però que, com tot “tres”, té un punt de traïdoria que en qualsevol moment pot donar-te un ensurt.



En segona ronda fem un 5de6, amb debuts de tronc, canvis en combinacions de peces i un resultat molt satisfactori. Estic convençut que alguns dels nous castellers que s’han incorporat últimament a la colla ens seran de gran ajut. Després aixequem un 4de6 amb l’agulla que es descarrega amb solvència i que continuem rodant per aixecar-lo un pis més.



I en ronda de pilars arriba l’anècdota de la jornada, ja que descarreguem un de 5 amb castellers masculins en tots els pisos, circumstància que feia més de 10 anys que no es produïa en els Nens del Vendrell.



Tanquem actuació satisfets, sobre tot perquè estem fent les coses pas a pas i amb seguretat, amb bona lletra, sense preses però sense pausa, aplicant una línia de treball que, de ben segur, ens permetrà assolir els nostres objectius.


Es poden veure les fotos de la diada clicant aquí, i els vídeos en aquest enllaç


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada