divendres, 16 de juliol del 2010

Gran diada a Banyeres


Banyeres del Penedès, 11 de juliol de 2010
Minyons de l'Arboç: i4de7, id 3de7, i5de6, Tde6, Pde5, 2 Pde4
Bordegassos de Vilanova: 4de7a, id5de7, ide4a7, 3de7c, Pde4
Nens del Vendrell: 5de7, Tde7, 4de7a, Pde5

Diumenge passat vam repetir la millor actuació de la temporada, descarregant la segona Tde7 de l'any, la qual cosa és ben destacable per les alçades en què es trobem. La gent està engrescada, il·lusionada amb el que pot ser una gran temporada, i amb el punt de mira posat a la diada de Festa Major, on anem pel 4de8.

A Banyeres ens havíem proposat continuar donant mostres del bon estat de forma i en què ens trobem, i ho vam aconseguir tancant una gran actuació. Desprès de la diada de l'Arboç, els resultats de la qual van significar un important punt d'inflexió per a la colla, demostrant que aquest any no renunciem a res, els Nens ens vam presentar a Banyeres disposats a descarregar una nova torre i un nou cinc de set. Un objectiu ambiciós que es va resoldre amb èxit i que va deixar la moral ben alta per continuar plantejant-nos nous reptes.

Acompanyats pels Minyons de l'Arboç i els Bodegassos de Vilanova, va ser important el número de camises que s'hi va desplaçar, un símptoma ben descriptiu de l'optimisme i les ganes que es respiren a la colla. Amb una calor sufocant, i cert retard sobre l'hora prevista d'inici, vam obrir actuació plantant un més que tranquil i segur 5de7, de molt bones mides i resolt sense cap tipus d'incidència.

En segona ronda vam anar a per una nova torre de set, la segona de l'any, que es va poder descarregar tot i que hi va haver un moment d'indecisió de l'enxaneta quan ja estava a punt de traspassar. Tot i els nervis del moment, la colla va saber resoldre l'incident, defensant la torre amb seguretat i confiança, evidenciant que la predisposició a treballar i lluitar tots els castells és màxima.

En tercera ronda es va descarregar un segur 4de7 amb l'agulla que es va resoldre sense res destacable, així com el Pde5 amb que es va tancar una actuació de molt de mèrit, amb tots els castells descarregats a la primera i que va servir per injectar una molt bona dosi de moral de cara a les properes actuacions.

Diumenge es va demostrar que la colla es troba immersa en una dinàmica positiva, amb un grup engrescat i il·lusionat per fer d'aquesta una gran temporada, i que s'està treballant dur per assolir un dels objectius claus de l'any: descarregar el 4de8 per la diada de Festa Major.

Per això, els assajos que queden fins a la diada del 26 de juliol són de gran importància. I, per contribuir a portar la màxima gent al local hem engegat la campanya "1x1", segons la qual la gent que porti a una persona a fer pinya durant aquests dies participarà en el sorteig d'un pernil, a més de poder disfrutar d'una canya de cervessa ben fresqueta.

Diumenge tenim una altra important diada, a Calafell poble a les 12.30 del migdia, on actuarem acompanyats pels Xicots de Vilafranca i la Colla Jove dels Castellers de Sitges. Una nova estació per continuar consolidant aquesta bona línia.

Som-hi? Som-hi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada