dimarts, 2 de març del 2010

Un primer assaig amb molt bon sabor de boca


Tot i que no va ser més que el començament oficial de la nova temporada, i que encara està per recórrer tot el camí del 2010, l'assaig de divendres va deixar un molt bon sabor de boca.


Amb força assistència de castellers al local, un bon símptoma de les ganes de fer grans coses que actualment es respira a la colla, els Nens vam donar el tret de sortida a la nova temporada, que s’enceta amb grans expectatives.



Tot i que durant l’hivern no l'activitat no s'ha aturat, la represa del contacte amb el que serà el ritme habitual dels assajos es va produir divendres. A més, i gràcies a la col·laboració de diversos castellers, els membres de la colla van poder “estrenar” les darreres intervencions al local, que a més de ser pintat i de veure millorat el sistema d’enllumenat, ha rebut altres reformes.


Pel que fa a l’assaig en sí, cal esmentar, com a fet destacable, que es va arribar a aixecar una magnífica torre de set fins a dosos, a més de construir altres castells en els quals es van produir interessants debuts a nivell de tronc. La colla, que ha rebut una important incorporació de nous castellers, enceta així una temporada que es planteja amb molta il·lusió i esperances per part dels responsables tècnics, i que s’inicia amb molts ànims després del bon sabor de boca del primer assaig.



El proper assaig serà el divendres a les 22.00 hores. Abans, però, l’activitat continua al local, amb una nova sessió del “Programa de preparació de física per a castellers” que, com cada dimarts a les 21.00 hores, i des de fa dues setmanes, s’està celebrant amb l’objectiu de millorar la condició física dels castellers.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada