diumenge, 24 d’octubre del 2010

Orgue, Hoquei, Entimostra i un aniversari especial



Tot i que aquest cap de setmana no hem tingut actuació, l’activitat de la colla ha estat intensa. D’entrada, durant tots aquests dies han continuat ressonant els ecos de la diada de Santa Teresa, amb un protagonisme especial, com no podia ser d’altra manera, de la històrica Tde8 amb folre que vam descarregar. Un castell sobre el que m’agradaria explicar tantes coses que prefereixo que el pas dels dies actuï deixant reposar emocions i sensacions. Per això, un d’aquests dies dedicaré un post només a la Torre.

Retorn de l’orgue del Vendrell

Dilluns passat retornava al Vendrell l’orgue de l’església parroquial de Sant Salvador, un impressionant i simbòlic instrument del municipi que ha estat durant un any a Landete (Conca), per sotmetre’l a una restauració. Es tracta d’una peça única, construïda en el XVIII, que va tocar el pare de Pau Casals i que també va ser restaurat en una ocasió gràcies a la mediació del mestre.

L’any passat, per aquestes dates, es va organitzar un acte d’acomiadament de l’orgue en el qual els Nens vam aixecar un pilar. I divendres, en el marc dels actes organitzats en motiu del retorn, també vam tornar a fer un Pde4 en l'interior de l’església.

Club Hockei Vendrell

Dissabte a la tarda el Club d’Hoquei Moritz Vendrell, participant en l’OK Lliga, va voler retre un petit homenatge a la colla, lliurant-nos una placa commemorativa per haver descarregat la Tde8 amb folre i deixant-nos fer la sacada d’honor del partit. El Biel va ser un dels que van sortir al mig de la pista, acompanyat pel Jorditu i el cap de colla per rebre l’aplaudiment del públic.

Després vam passar una bona estona veient el partit. Tot i que el Vendrell va perdre (3 a 6) el rival (el Liceo Coinasa) és un dels candidats a ocupar les primeres posicions de la classificació, la qual cosa significa que el nostre equip va fer un més que bon partit, plantant cara en molts moments del match.

Entimostra

Aquest cap de setmana també estem de particular aniversari, ja que ara fa dos anys, justament en la celebració de l’Entimostra (una mostra on totes les associacions i entitats del Vendrell exposen les seves activitats i es donen a conèixer) va passar el que es pot veure en aquestes fotos:

Això va ser l’any 2008. El Biel tenia 3 anys i 9 mesos. Dues o tres setmanes després vam trepitjar per primera vegada el local dels Nens, i l’abril de l’any següent, en la primera diada de la temporada, el Biel s’estrenava contra tot pronòstic fent un pilar de 4.

A partir d’aquell dia tot va començar a anar molt ràpidament. El 17 de maig de 2009 vam actuar a Girona. El Biel tenia 4 anys i 3 mesos, i va passar el que es pot veure a partir del minut 6.40 d’aquest vídeo, on destaca la reacció de la plaça quan es va col·locar, però també com el van ajudant els terços i els malabarismes que fan els dosos (la Maria i la Rebeca) i l’anxaneta (el Nil):

I després va començar a fer els primers castells de 7, gairebé tots els de 7 i mig, els 5de7 i algun intent de 8. Avui, amb 5 anys i 9 mesos, i dos anys després d’aquell Entimostra, jo sóc el “presi” de la colla, i el Biel ha fet ja una Tde8 amb folre, cinc 4de8, vuit Tde7 i catorze 5de7 (comptant només castells d’aquesta gamma descarregats), a més d’un fotimer de castells inferiors als esmentats i pilars de tota mena.

Qui ens ho havia de dir, a nosaltres, els seus pares, ara fa dos anys!


1 comentari: