diumenge, 7 d’agost de 2011

Sant Vicenç de Calders, 6 d'agost de 2011

Divendres a la nit vam actuar en el marc de la Festa Major de Sant Vicenç de Calders, acompanyats pels Castellers d'Altafulla.


Diada nocturna -la qual cosa equival a climatologia agradable-, bon ambient i molta camisa vermella. A més, es tracta d'una bonica plaça que ens porta molts bon records, ja que va l'any passat, en aquest mateix espai, vam fer la primera prova de torre de vuit amb folre en molts anys. I la cosa no va anar gens malaments, ja que hi vam posar dosos.


Les bones sensacions es van tornar a produir divendres, ja que vam fer la millor actuació en el que portem de temporada, incloent-hi el primer 4de8 de l'any com a plat fort. Així mateix, vam tornar a descarregar una altra torre de set, un altre cinc de set i un pilar de cinc.En acabar, vam tornar a fer una prova de torre folrada, en la qual vam arribar a posar quints.
I, en acabar, el tradicionar sopar de sípia amb mandonguilles que cada any ens regala el Restaurant Xaloquell, i que va permetre culminar una nit més que positiva.


Avui toca Llorenç, a consolidar la feina feta i a continuar amb aquesta dinàmica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada