dissabte, 4 de juliol del 2009

9ena Festa de la vedella dels Bordegassos de Vilanova


Els Bordegassos de Vilanova celebren avui la novena edició de la seva Festa de la Vedella, un esdeveniment que té com a punt culminant el sopar final, amb la degustació de la vedella que s’ha cuit i cuinat sencera durant tot el dia.


Entre els diferents actes del dia, la canalla de la nostra colla, juntament amb la de la colla Vella dels Xiquets de Valls, ha estat convidada a participar de la festa i en el seguit de jocs i activitats que s’han programat. El lloc de celebració ha estat el Parc de Ribes Roges, a tocar de la platja del mateix nom, on els nens i nenes no s’han escapat de banyar-se i treure’s una mica de sobre la intensa calor dels darrers dies. En acabar, un bon dinar de germanor ha posat el punt final a la visita a la festa dels Bordegassos, colla a la que s'ha agrair el detall de convidar a la nostra canalla. Els que han pogut anar-hi s’ho han passat d’allò més bé: han jugat, s’han banyat, s’han divertit i, també, han acabat fets “caldo” (al menys el Biel i la Valentina, que gairebé abans de tancar les portes del cotxe ja estaven dormint).


I ara, algunes imatges de la part final que ha fet la nostra Maria, que a més de ser bona fent castells també ho és amb una càmera a la mà.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada