diumenge, 23 de maig del 2010

Dia de l'Embarcada


Avui se celebrava el dia de l’Embarcada, l’Agrupació de Cultura Popular del Vendrell, fent-ho amb diversos actes durant tot el dia. Un d’aquests és el que ha tingut lloc aquesta tarda, consistent en una cercavila amb inici a la Rambla i final a la Plaça Vella que ha permès al nombrós públic que hi havia pels carrers aproximar-se i conèixer millor les manifestacions culturals del municipi.

Els Nens hem tingut l’oportunitat de participar de la festa aixecant diversos pilars (vuit de 4, en concret) al llarg del recorregut, aprofitant, al mateix temps, per fer difusió de l’inici dels tallers de la campanya “Tots som una colla”, una interessant iniciativa d’integració dels nouvinguts a través de l’activitat castellera que hem fet extensiva, mitjançant el repartiment de fulletons, a totes les persones que vulguin apropar-se a conèixer de prop què és això del món dels castells.

Per cert, val la pena destacar que el premi al millor comercial de la colla se l’hauria d’emportar la nostra canalla, que amb una actitud i un interès de autèntics professionals, no han deixat que cap espectador marxés cap a casa sense el seu fulletó de “Vine a fer castells”.

Les fotos fent clic aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada