Molts han sentit a parlar dels peus de porc que cada dimecres, al migdia, fan al Bar-Restaurant dels Nens. L’èxit d’aquest plat s’ha anat escampant i cada vegada en són més els addictes.
Però la cosa no acaba aquí, ja que cada dia de la setmana disposa del seu plat estrella en el menú, creacions originals, de qualitat i a un preu incomparable: 9€
- dimarts: pollastre de Sant Vicenç,
- dimecres: peus de porc desossats amb salsa de ratafia, una recepta de l’Escola de Turisme publicada al llibre “Les cuines del Vendrell”,
- dijous: conill a l’agredolç, del llibre “La cuina dels pont dels jueus” de Martí Gironell,
- divendres: arròs amb cranc tal i com va ser presentat per Xavier Mestres, President de l’Institut Català de la Cuina i membre assessor de l’Escola de Turisme.
I, a més, els divendres fan esmorzars de forquilla, amb cap-i-pota, conill a l’agredolç i truita de patates amb pa amb tomàquet.
No deixeu d’anar-hi i no cometeu el crim gastronòmic de perdre-us aquests plats.
De veritat, s'hi menja molt bé!!! Per cert, la qualitat dels productes amb que es treballa és la clau de l'èxit que estàn tenint la Núria, el Gerard... un bon plat acompanyat d'un bon vi de la terra.... que us he de dir....
ResponElimina