dijous, 26 d’agost del 2010

Clàssica de 7 a Albinyana




Albinyana, 20 d'agost de 2010

Nois de la Torre: id4de7, 4de7, 3de7, 5de6, Pde5

Nens del Vendrell: 3de7, 4de7, Tde6, 2 Pde4

Després de gairebé dues setmanes de descans, els Nens del Vendrell vam reprendre divendres passat l’activitat castellera actuant en el marc de la Festa Major d’Albinyana, una cita tradicional del nostre calendari d’actuacions. Just després del correfoc i del pregó d’inici de la festa, vam iniciar la diada, compartint plaça amb els Nois de la Torre.


Amb un important número de camises a plaça, l’objectiu principal de la diada era el de descarregar la clàssica de 7 i tornar a agafar el pols al que serà el darrer i importantíssim tram de la temporada, on tenim com a objectiu principal el continuar mantenir el magnífic estat de forma demostrat durant els últims mesos.


D'entrada es va descarregar un plàcid 3de7, continuant amb un altre tranquil 4de7. En tercera ronda vam plantar una "Juncosiana" Tde6, amb el Junki pare i el Junki fill parant a segons. Dos Pde4 van servir per tancar l'actuació.


Per la seva banda, els Nois de la Torre van mostrar la seva bona línia descarregant un 4de7 (després d’un intent desmuntat) i un 3d7, així com un 5de6. Per acabar, van descarregar un Pde5.

Amb l'actuació d'Albinyana donem el tret de sortida al que promet ser un apassionant darrer trimestre, de gran transcendència per a l’entitat. De moment, demà divendres tenim un importantíssim assaig per continuar consolidant el treball dut a terme amb les estructures de vuit i els folres.



Diumenge, a les 13 hores, actuarem a Santa Oliva, en la que serà última actuació del mes d’agost, a dos dies del tancament de la classificació per conèixer quines seran les 14 colles que participaran en el Concurs de Castells d’enguany, sent la nostra una de les colles amb gran possibilitats d’accedir-hi. Si a Santa Oliva aconseguim descarregar un nou 4de8 (que seria el tercer de la temporada) aleshores sí podríem afirmar que tenim gairebé els dos peus dins la Plaça de Braus de Tarragona.

De moment, però, hem d'esperar amb impaciència tant l'arribada del diumenge com la de les 12 de la nit del 31 d'agost.

Tic tac tic tac...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada