dimarts, 31 d’agost del 2010

Santa Oliva, 29 d'agost de 2010

Santa Oliva, 29 d'agost de 2010

Nens del Vendrell: 4de7a, 5de7, id 4de8, 3de7a, Pde5

_IGP7699

Diumenge, en el marc de la Festa Major de Santa Oliva, els Nens del Vendrell vam recollir una més que merescuda recompensa a tot un any de treball, il·lusió i confiança en les nostres possibilitats certificant la nostra presència, el proper dia 3 d’octubre, en el Concurs de Castells de Tarragona.

Tot i que abans de la diada de diumenge les opcions d’accedir-hi eren molt altes, després de la gran progressió dels últims mesos en el rànking classificatori, encara calia esperar el resultat d’altres diades en previsió de possibles canvis de posició. Finalment, els Nens vam poder conèixer en la pròpia plaça, tant aviat va acabar l'actuació, que amb el número de punts que fins ara teníem (3.208) era suficient per assegurar una plaça per al concurs. L’esclat d'alegria entre la colla, quan la notícia es va conèixer, va ser màxim.

_IGP7728

L'objectiu per a la diada de Santa Oliva era el d’aprofitar lfins a l'últim moment i sumar alguns punts més, circumstància que hauria certificat la nostra inclusió en el selecte grup de les 14 colles que participaran en el concurs d’enguany. Per a fer-ho, calia repetir la millor actuació de la temporada: 4de8, 5de7 i Tde7, tal i com ja es va fer per la Festa Major del Vendrell i a Llorenç del Penedès.

_IGP7750

Tot i actuar en solitari, la colla estava molt motivada per plantar un nou 4de8 a Santa Oliva si era necessari, tal i com s’havia anunciat durant els dies previs a l’actuació. Finalment, el 4de8 va quedar en un intent desmuntat, tot i que encara tenia corda per fer-ho arribar més lluny, però no va ser necessari descarregar-lo per mantenir la seva actual 12ena posició.

_IGP7763

Vam obrir la diada amb un més que solvent 4de7a, continuant amb un nou 5de7 que no va presentar cap tipus d’incidència. En tercera ronda va arribar el torn del 4de8, que amb gran expectació i concentració es va començar a enlairar fins que amb dosos a punt de col·locar-se i la canalla a l’alçada dels quarts es va decidir tirar-lo avall, sense que es patís en cap moment. L’últim castell que es va fer va ser un 3de7a que també es va resoldre amb suficiència. Un Pde5 va tancar l’actuació.

_IGP7784

Amb l’accés al concurs donem un pas de gegant pel que fa al que resta de temporada, a més de servir com a símptoma de la bona dinàmica de la colla. Ser present en l’edició d’enguany del Concurs, la XXIIIena, és tot un èxit perquè ens situa entre les millors de Catalunya i, a més, es guanya el dret a participar-hi amb tot mereixement en un any on era més difícil que mai, amb una competència duríssima.

L’empenta que significa guanyar-se una plaça suposa tota una injecció de moral i ganes per continuar treballant pel que resta de temporada, i continuar progressant en la consolidació dels castells de 8, torre de 8 amb folre inclosa. Els reptes principals d’ara endavant són clars: fer un bon paper en el Concurs i arrodonir una temporada que pot ser històrica amb diades tant importants com la de la Fira de Santa Teresa, a l’octubre.

Per començar a fer feina, aquest dimecres la colla es desplaçarà a Torredembarra, on participarà d'un assaig conjunt amb els Nois de la Torre a les 21.30 hores.

Les fotos de la diada es poden veure clicant aquí , i els vídeos fent-ho aquí .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada