Avui, a les 20.00 hores, el local dels Nens del Vendrell acull l'inici del Botiví, un cicle de tasts de les millors botifarres combinades amb els millors vins que es produeixen al Baix Penedès. Es tracta d'una proposta en la qual col·laboren la Fundació Santa Teresa, el Centre Especial de Treball L'Olivera, carns Arroyo-Calafell i els Nens, que tindrà lloc tots els divendres d'abril i maig a la mateixa hora.
Per començar, botifarra d'ou amb patata i ceba, de calçots i de parmesà, alfàbrega i pinyons, acompanyada dels productes dels Vins i Caves Jané Ventura.
En acabar, a les 22.00 hores, últim assaig abans de la primera diada de l'any (després del parèntesi de les Decennals de Valls) a La Lira Vendrellenca, amb sopar i música en directe.
Per començar, botifarra d'ou amb patata i ceba, de calçots i de parmesà, alfàbrega i pinyons, acompanyada dels productes dels Vins i Caves Jané Ventura.
En acabar, a les 22.00 hores, últim assaig abans de la primera diada de l'any (després del parèntesi de les Decennals de Valls) a La Lira Vendrellenca, amb sopar i música en directe.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada