diumenge, 21 de juny del 2009

Coma-ruga, 21 de juny de 2009


3de7, 3de7a, 4de7, Pde5 i 2 Pde4
Actuació amb els Xicots de Vilafranca i els Moixiganguers d'Igualada

Actuació a Coma-Ruga amb molt bons resultats i sensacions. Després del pas endavant que vam donar el diumenge passat a l’Arboç, la diada d’avui ens ha permès consolidar el que allà havíem fet i donar-nos moral per continuar progressant i plantejant-nos noves fites. A més, hem tornat a descarregar el 3de7 amb l’agulla, després de dos intents desmuntats (per circumstàncies més anecdòtiques que importants) del 4de7, a més de descarregar amb absoluta solvència un 3de7, un 4de7, un pilar de 5 i dos pilars de quatre per tancar l’actuació.


En els pilars del final, per cert, s’ha produït un fet que, sens dubte, passarà d’aquí no res a ocupar una de les pàgines més destacades de la història dels castells. Fa uns dies, Leire Pajín, portaveu del Psoe, deia que faltava poc per que succeís un fet d’abast històric i d’importància interplanetària. I aquest fet, segons ella, consistia en la coincidència de la parella formada per Obama (president dels EE.UU.) i Zapatero (com a president de la Unió Europea).


Doncs no, senyora. S’equivoca de fet i de parella. Perquè més important encara (i més rellevant sense dubte per a la història de la humanitat) ha estat el fet que una de les més famoses i conegudes parelles de còmic pugessin, simultàniament, a dos pilars de quatre. Sí senyors. Perquè avui, 22 de juny de 2009, cap a les 15 hores, la Plaça Germans Trias de Coma-Ruga ha estat testimoni de la pujada als pilars de dos personatges de TBO. I quan han coronat els seus pilars, el crit del públic assistent ha estat unànim: ¡Però si són Zipi i Zape! Doncs sí, Zipi i Zape. O el Quim i el Biel, que ve a ser el mateix. Això sí és història intergalàctica, i no el que comenta de l’Obama i el Zapatero.


I ara, per no perdre els bons costums, algunes imatges.



I unes quantes fotos més clicant aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada